Alexandrite laser

ambers.se/alexandrite

VAD INGÅR I EN BRASILIANSK

 

Vi använder oss av Alexandrit-, diod- och NdYag-laserteknik för våra paket för brasiliansk hårborttagning med laser för att på ett säkert, effektivt och framgångsrikt sätt behandla alla hud- och hårtyper för den som är intresserad av att prova det.

Alla som har provat på brasiliansk vaxning kan intyga att det är väl värt det, men hur är det med brasiliansk hårborttagning med laser? Precis som en vanlig brasiliansk hårborttagning innebär laserhårborttagning att man slipper den irriterande och ständiga irritationen med rakhyvlar och behovet av att raka sig regelbundet för att få slät hud.

Bikinilinjen används för att beskriva det område av hud och pubeshår som är synligt när man bär bikini eller underkläder. Brasiliansk laserhårborttagning tar bort alla synliga pubeshår i detta område fram till baksidan, så att du blir helt slät, silkeslen och redo att rocka din minsta bikini.

Brasiliansk laserhårborttagning innebär i princip behandling av hela pubisområdet där många av oss kämpar med rakning och annat för att få det perfekt. Brasiliansk laserborttagning går dock att anpassa. Vill du inte vara helt utan hår? Inga problem! Du kan tillsammans med din behandlare bestämma det utseende som du känner dig mest bekväm med.

Vad du kan förvänta dig och hur du förbereder dig för en brasiliansk laserhårborttagning?

Även om resultatet och målet med brasiliansk laserhårborttagning är likadant som med vaxning, skiljer sig förberedelserna och förväntningarna åt. Även om brasilianska vaxningar brukar tunna ut håret är det inte en permanent hårborttagning.

Vår Brazilian Bikini laserhårborttagning ger å andra sidan en bestående minskning av 70-90 % av det oönskade håret på bara sex behandlingar, med fyra till sex veckors mellanrum mellan varje gång.

Laserhårborttagning skiljer sig också från brasiliansk vaxning på så sätt att det krävs att kunden kommer renrakad till behandlingen. Detta kan verka konstigt i början, eftersom vi vid vaxningsbehandlingar informeras om att låta håret växa till en viss längd. Laserns mål är dock att rikta in sig på hårcellsroten, inte på det synliga hårstrået, och därför behövs ingen utväxt.

Och även om brasiliansk laserhårborttagning kanske inte tar bort 100 % av håret och kräver ett antal behandlingar, slipper du raka dig, vaxa dig och använda dig av andra dyra men tillfälliga lösningar. Det sparar i slutändan pengar eftersom du väljer en behandling som tar hand om ditt oönskade hår på lång sikt.

Är det säkert för alla?

Vi använder oss av Alexandrit-, diod- och NdYag-laserteknik för våra paket för brasiliansk hårborttagning med laser för att på ett säkert, effektivt och framgångsrikt sätt behandla alla hud- och hårtyper för den som är intresserad av att prova det.

Förutom att vi kan behandla olika hud- och hårtyper på ett på ett säkert sätt märker vi också att laserhårborttagning efterfrågas av alla kön, etniciteter, livsstilar och åldrar, vilket gör det till den perfekta behandlingen för så gott som alla.

När du sammantaget tänker på behandlingens allmänna säkerhet, bekvämligheten, den långsiktiga prisvärdheten och hur mycket som du får ut av det, är det helt naturligt att brasiliansk laserhårborttagning är en av våra mest efterfrågade behandlingar.