CO2 LASER

CO2 LASER i Göteborg

CO2 LASER i Göteborg

En koldioxidlaser sänder ut ljus med våglängden 10 600 nm, vilket är osynligt för det mänskliga ögat. Ljus med denna våglängd absorberas fullständigt av vatten, vilket är en dominerande beståndsdel i vår hud. Kirurgi med CO2-laser bygger på brännglasprincipen, dvs att den fokuserade ljusenergin absorberas och omvandlas till värmeenergi. Genom att variera laserns uteffekt samt grad av fokusering (dvs effekttätheten) justerar användaren enkelt om denne vill koagulera, förånga eller skära. I jämförelse med en skalpell ger laserljuset mer precisa snitt samt mindre blåmärken, svullnad och smärta efter behandlingen.

Fläckborttagning med Koldioxidlaser på Ambers Laserklinik

Spelar ingen roll om du har solat eller är sol brun innan, men du bör undvika solen efter. Metoden bygger ju på att det ska bildas helt ny hud där fläcken suttit, och den nya huden är mycket känsligare för sol tills den har läkt helt. Jag rekommenderar att skydda den nya huden med plåster, tejp eller hög spf om du är i stark sol i upp till ett år. Råkar man bränna den nya huden så kan vara svårt för den att återfå sitt naturliga pigment.

Ofarliga fläckar (borttagning)

Utstående hudförändringar (genom hudslipning) som  tex fibrom, vårtor ojämnheter, förhårdnader, Laserpeeling av rynkor och ärr

Fractional scanner

SF-1 fractional scanner är en revolutionerande produkt.  Detta är det senaste inom laserpeeling ger mikropunkter, eller så kallat ”Fractional skin resurfacing”. Det är känt sedan 18 år att CO2 -laser (10.6 μm våglängd) är mycket effektiv vid laserpeeling av hud med rynkor, acneärr och dålig hudfunktion .Det har nu visat sig att om man behandlar i små mikroskopiska punkter med opåverkad hud emellan så blir behandlingen både mer effektfull och dessutom mildare för patienten .

Botox

sedan 1992

GÖTEBORGS LEDANDE KLINIK

Vi brinner för att leverera bästa resultat och service till våra kunder och är stolta över vårt uppdrag och starka varumärke.