HIFU

HIFU

HIFU ANSIKTSLYFTNING

HIFU använder fokuserad ultraljudsenergi för att rikta hudskikten strax under ytanUltraljudsenergin får vävnaden att värmas upp snabbt. 

När cellerna i det riktade området når en viss temperatur upplever de cellskadorÄven om detta kan verka motsattstimulerar skadorna faktiskt cellerna att producera mer kollagen – ett protein som ger huden struktur. 

Ökningen av kollagen resulterar i hårdarefastare hudtrustad källa med färre rynkorEftersom de högfrekventa ultraljudstrålarna är inriktade  en specifik vävnadsplats under hudens ytafinns det ingen skada  de övre lagren av huden och angränsande problem. 

HIFU KANSKE INTE PASSAR ALLA

allmänhet fungerar förfarandet bäst för personer äldre än 30 med mild till måttlig hudlaxitet.  

Äldre människor med mer omfattande fotoåldrande, svår hudlaxitet eller mycket slapp hud på nacken är inte bra kandidater och kan behöva kirurgi. 

HIFU Ansiktslyftning rekommenderas inte för personer med infektioner och öppna hudskador i målområdet, svår eller cystisk akne och metallimplantat i behandlingsområdet. 

Ultraljud med hög intensitet fokuserad (HIFU) är en relativt ny kosmetisk behandling för hårsträckning som vissa anser vara en icke-invasiv och smärtfri ersättning för ansiktslyftningar. Den använder ultraljudsenergi för att stimulera kollagenproduktion.

Hifu i Göteborg
Botox

sedan 1992

GÖTEBORGS LEDANDE KLINIK

Vi brinner för att leverera bästa resultat och service till våra kunder och är stolta över vårt uppdrag och starka varumärke.