Om Ambers

Om Oss

Varför välja Ambers

Vår klinik startades redan 1992 i Göteborg. Alla våra behandlingar föregås av en kostnadsfri konsultation så erbjuder vi dig en skräddarsydd behandling. För oss är det viktigt med resultat och att kunna anpassa våra behandlingar efter hudtyp och olika hudproblem.
vårt mål är att du som kund ska vara nöjd med resultatet. Vi är noggranna i vårt arbete och avsätter lång tid för att erbjuda bästa möjliga resultat.

Vi på Ambers är utbildade hud & laserterapeuter, är även utbildade inom dermatologi, håranatomi, behandlingsindikationer, kontraindikationer, tatueringar m.m.

All vår laserutrustning är noga utvald för att ge den absolut bästa upplevelsen hos oss. Vi köper alla våra lasrar av ett svenskt medicintektniskt företag som heter Irradia. Irradia har forskat inom lasermedicin och tillverkat lasrar sedan 30 år tillbaka. För oss är det ett självklart val att arbeta med svensk utrustning.

Förutom toppkvalitet finns även support och service nära till hands och i våra ansiktbehandlingar använder vi oss enbart av produkter från Maria Åkerberg som tillverkas av Dermanord här i Sverige.

Kompetens 95%
Rätt Utrustning 95%
Erfarenhet 90%
Våra Specialister

Träffa våra experter

Reza Shadmany

Legitimerad hudterapeut

Faride Rashedi

Hudterapuet
Ambers Laserklinik

VAD ERBJUDER VI

Certifiering är en viktig del för oss. Vi vill att du ska känna dig både väl omhändertagen och säker på att vi kan våra behandlingar.

Vi brinner för att leverera bästa resultat och service till våra kunder och är stolta över vårt uppdrag och över 16 års erfsrenhet i branschen.

Vi formar behandlingsprogramet efter din individuella förutsättningar och önskemål.

Vi är noga med att välja branschens ledande apparater och material med hög kvalité. Varm välkommen!

Våra Mål

Modern Hudvårdsklinik Med Toppspecialister

Kunden ska alltid få ett professionellt bemötande och ett förstklassigt arbete på utförd tjänst. Helhetsupplevelsen ska vara av särklass.

Omdömen

+3700 Nöjda kunder

Parisa B

Underbar och kunnig personal, supernöjd med mina behandlingar.

Parisa B

Mozhgan P

Trevlig personal, bra behandlingar fick bra tips på vilka produkter jag bör använda.

Mozhgan P

Sarah K

Alltid trevligt bemötande och bästa resultat.Tack Ambers!

Sarah K

Ellie L

De är proffsiga och kan din hud. Jag har lasrat för hårborttagning och kommer fortsätta att gå dit så länge jag behöver.

Ellie L

Felicia

Jag har varit många gånger på hårborttagning med epilering och jag blev mycket väl bemött.

Felicia

Sedan 1992

Göteborgs ledande klinik

Vi brinner för att leverera bästa resultat och service till våra kunder och är stolta över vårt uppdrag och starka varumärke.
Boka Gratis Konsultation
DELBETALNING MED KLARNA