Alexandrite laser

Kan jag använda laserhårborttagningsbehandling i ansiktet?

Hårborttagning i ansiktet?

Lyckligtvis är laser effektivare än IPL när det gäller hårborttagning i ansiktet.

Bäst är Alexandrite-laser när det gäller hårborttagning på ljus hud. Om det är riktigt mörk hud, är det Nd:YAG laser som gäller det som kan ta bort ansiktshår permanent, effektivt och säkert, utan de skadliga effekterna som rakning eller vaxning kan ha på ditt ansikte.

Behandlingen är smärtfri, tack vare det effektiva kylsystemet .

Denna metod fungerar genom att rikta in de mörka hårstrån på follikeln och förstöra den. Laserbehandlingar kan utföras på alla delar av kroppen inklusive ben, bröst, armar, bikinilinje och ansikte.

Ingen vill ha oönskat hår i ansiktet så för att ta bort dem permanent måste du gå för laserbehandling. Fördelen med laserhårborttagning är att det minskar håret säkert och permanent, vilket ökar ditt självförtroende och förhindrar irritation.

Laserhårborttagning i ansiktet det spelar ingen roll om du är man eller kvinna för att ta bort ansiktshår. Det finns tillgänglighet för både manliga och kvinnliga laser-ansiktshårborttagare.

Ansiktet är den plats som måste bära allas fokus.

Det är inte bara kvinnor som behöver laser-hårborttagare utan också män. Om du har hår i ansiktet, minskar det ditt självförtroende.

För att öka ditt självförtroende överallt måste du gå för laser borttagning av hår.

Laserbehandlingen är tillräckligt diskret för att få dig till den perfekta jämnhetsnivån och hjälper dig att sopa ansiktssäkerheten.

Vanliga behandlingsområden för kvinnor är övre läppar, kinder, haka medan män är halsringning, skägg , sideburns och baksida av nacken.

Behandling med laserhårborttagning är inte bara för kvinnor utan även för män.

Efter en laserbehandling är det ofta väldigt små bieffekter, man kan uppleva en viss  rodnad men dessa brukar lägga sig väldigt fort

Vi brukar räkna med 6-8 behandlingar för att uppnå optimal effekt anledningen till detta är att lasern bara kommer åt de aktiva hårsäckarna vilande hårsäckar saknar pigment och upphettas därför inte av laserpulserna.