Hårborttagning med Alexandrite laser

Alexandrite laser

Laser hårborttagning med alexandrite på ambers laserklinik

är en av de många tjänster som det finns och inte bör vara, och det finns till och med begränsningar eller begränsningar. Så Ambers laserklinik har sammanställt några av de viktigaste tips och varningar för människor som vill ta bort laserhår.
Är alla människor med långt hår bra kandidater för laser borttagning?
Nej, överskott, oönskat eller oönskat hår orsakas av hormonella eller icke-hormonella skäl. Om hormonella orsaker får håret att växa ut, kommer du inte att kunna ta bort hår utan någon underliggande sjukdom. Hormonella avvikelser eller polycystiska äggstockar gör att kvinnor har tjockt, mörkt hår i områden i kroppen som inte har hår naturligt. Därför måste sådana människor först behandla sin sjukdom och sedan deras hår.
Alexandrite laser hårborttagning?
Detta tillstånd (hypertrikos) reagerar vanligtvis bra på laser. Ju lättare och lättare håret hos människor med icke-hormonell permeabilitet är, desto mer troligt är det att de tas bort permanent.

Vem ska inte gå för laser hårborttagning?

Patienter gillar personer med lupus vars laserljus förvärrar deras sjukdom. Personer med porfyrier bör också hoppa över denna behandling för att ta bort håret på grund av deras laserrespons. Personer som har ett batteri i hjärtat bör också ha sin läkare kontrollerad innan lasern, och de är vanligtvis förbjudna att ta bort hårhår.

Vad är skillnaden mellan dem och var kan man ta reda på vilken som är lämpligare?
Det finns två system för att ta bort oönskat hår: lasersystem och icke-lasersystem. Icke-laserenheter är optiska system som kallas IPL: er. De är bra, men inte lika kraftfulla som lasern. Eftersom lasersystemen är dyra utformades faktiskt icke-laser IPL-systemet för att vara lättare att komma åt och billigare, men samtidigt mer sannolikt att orsaka hudbrännskador och håravfall. Lasersystem har olika typer, inklusive Alexandrite med olika mekanismer och våglängder, var och en appliceras på en specifik hudtyp som grönt, ljus, vitt, mörkt och så vidare. Med andra ord kanske den laser som används för att lysa upp huden inte är lämplig för brunett hud.