PRP håråterställning & Ansiktsbehandling

PRP

PRP håråterställning på Ambers laserklinik

Har du drabbats av håravfall och vill göra något åt det? I så fall är du inte ensam. I själva verket är det fler än 56 miljoner amerikaner som lider av håravfall och nästan hälften av dem är kvinnor!

Vi på Ambers klinik i Göteborg har dock en lösning för att komma tillrätta med håravfall, nämligen genom PRP behandling för att återställa hårväxten. Vår metod använder sig av plasmarika blodplättar från din egen kropp för att sätta igång hårets återväxt. Detta är ett icke-kirurgiskt alternativ. Det användas hopsamlat plasma från ditt blod som injiceras tillbaka detta in i hårbotten där hårsäckarna drabbats av håravfall.

De flesta patienter får tillbaka håret inom inom tre till sex månader. Resultatet beror dock på hur din kropp svarar på behandlingen. Vänta inte så länge att du börjar uppleva det jobbigt med hårfästet utan kontakta experterna på Ambers laserklinik redan idag. Vi finns här för att hjälpa dig så du får tillbaka håret på de ställen där det blivit tunt eller har försvunnit helt.

 

PRP Ansiktsbehandling på Ambers laserklinik

 

Är du trött på att se äldre ut än du är? Ungdomens källa kanske inte finns alldeles i närheten där du bor, men det finns möjliga alternativ för dig som vill sluta åldras. PRP eller plasmarika blodplättar är ett fantastiskt sätt att få stopp på ålderstecken och snabbt dra tillbaka klockan.

Vampyrbehandling är ett av de bästa sätten för detta. PRP metoden används för att minska rynkig och slapp hud i ansiktet och kring ögonen. Det kan också ta bort fina linjer och kråkfötter och göra huden mjuk och smidig. PRP-behandlingen på Ambers laserklinik är enkel.

Det kan återställa din naturliga vackra glöd med hjälp av blodplättar från din egen kropp. Det injiceras direkt in i ansiktshuden. Slösa inte mer tid och pengar på antirynk-produkter som inte fungerar utan låt experterna på Ambers laserklinik få dig att se så ung ut som du är.