Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/d/8/f/ambers.se/httpd.www/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1306 Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /customers/d/8/f/ambers.se/httpd.www/wp-content/plugins/booked/booked.php on line 369 Oönskad hårväxt – ett kosmetiskt besvär | Ambers® Skönhet och Laserklinik i Göteborg
Oönskad hårväxt – ett kosmetiskt besvär

Vad som anses vara oönskad hårväxt skiljer sig mellan kön, kultur och ursprung. Det är därför ingen större idé att försöka definiera begreppet. Istället kan man säga att om man har normal, men kraftig, kroppsbehåring – i förhållande till de personer man jämför sig med – och lider av detta, så rör det sig om oönskad hårväxt.

Oönskad hårväxt hos kvinnor förekommer främst i ansiktet (hakan, överläppen, kinderna) på armarna, låren, underbenen/vaderna och i bikinilinjen.

Oönskad hårväxt hos män förekommer främst på bröstet, axlarna, ryggen, mellan ögonen och på magen.

Behandlingar för att ta bort oönskad hårväxt

För den som lider av oönskad hårväxt finns i princip två olika behandlingsinriktningar. Den ena är att tillfälligt avlägsna den oönskade hårväxten med hjälp av traditionella metoder som rakning, plockning eller vaxning. Det finns även effektiva metoder för s.k. permanent hårborttagning. De mest kända av dessa estetiska behandlingar är:

  • Laserbehandling
  • Diatermi

Om du redan nu känner att din hårväxt är av det oönskade, men normala slaget, kontakta oss och få en gratis konsultation.

 

Sedan 1992

Göteborgs ledande klinik

Vi brinner för att leverera bästa resultat och service till våra kunder och är stolta över vårt uppdrag och starka varumärke.
Boka Gratis Konsultation
DELBETALNING MED KLARNA