Ta bort hår med laser

ambers.se/hårborttagning

Ta bort hår med laser

Rakning är en av de personliga skötseluppgifter som kvinnor allmänt föraktar. Det är inte konstigt när du inser att en genomsnittlig kvinna tillbringar 72 dagar eller 1 728 timmar av sitt liv med att raka sig.Vissa kvinnor har bestämt sig för att göra uppror och inte raka sig alls. Men låt oss inse det, vi är inte alla redo att ta det steget. Istället, varför inte överväga ett alternativ som inte kräver att du rakar dig men som ändå ser fantastisk ut?

Här på ambers laserklinik i göteborg gillar vi att hjälpa kvinnor att uppnå sitt önskade utseende samtidigt som vi hjälper dem att ta tillbaka kontrollen över sin tid. Här är fem anledningar till att boka in en laserhårborttagningsbehandling med vårt team idag.

1. Inget underhåll till lågt underhåll

Hårborttagning med laser fungerar genom att använda energin som skapas av lasern för att rikta pigment i håret. Håret blir överhettat vilket förstör follikeln. När detta händer kan det inte längre producera hår.

När det är gjort på rätt sätt har du minimalt eller inget underhåll när du är klar med dina sessioner. Det mesta du kanske behöver göra är att ta hand om ett herrelöst hår här och där.

2. Konsekvent klar och slät hud

När du rakar dig finns det flera oönskade biverkningar som du också måste hantera. Det finns rodnad, irritation, obehag och inåtväxande hårstrån. Både rakning och vaxning orsakar trauma på huden.

Med laser hårbehandling behöver du inte längre utföra dessa uppgifter, så det finns ingen mer hudirritation. Det betyder att din hud alltid ser fräsch, ren och slät ut.

3. Det är permanent

Vad händer efter att du rakat dig? Håret börjar genast växa ut igen. Det värsta är att håret sitter precis under huden. Kliv ut ur den varma duschen och få gåshud, och det är som att du aldrig rakat dig alls.

Vårt team ser till att de högsta standarderna upprätthålls för att leverera exemplariska resultat. På så sätt håller dina hårborttagningsbehandlingar med laser hela livet.

4. Spara tid och pengar

Låt möta det; rakning tar mycket tid och är dyrt och tråkigt. I en undersökning gjord av Nair™ hårborttagningsprodukter sa 39 % av millenialkvinnorna att de skulle ge upp sex i en månad för att vara fria från oönskat kroppshår i ett år. Ytterligare 38 % skulle ge upp en månads sociala medier och 48 % skulle ge upp kaffe i en månad.

Även om du behöver flera laserbehandlingar för att få bort ett hårområde helt, kan hela mötet ta mindre än 15 minuter. Sedan efter dina sessioner är du klar, punkt. Inget mer behöver komma in.

De flesta kvinnor uppnår fullständig borttagning på 5-7 sessioner. Så om du antar att du behöver 6 sessioner på 15 minuter vardera — det är 90 minuter av ditt liv för en livstid av hårfritt liv. Det är en liten investering jämfört med de 72 dagar vi nämnde i början.

5. Medicinska skäl

För vissa människor har deras nödvändiga mediciner den oönskade bieffekten av ökad hårväxt. Eftersom hårborttagning med laser dödar follikeln kan den behandla detta tillstånd. På så sätt kan du fortsätta att ta din medicin utan att behöva ta itu med överdriven oönskad hårväxt.

En vanlig boven är minoxidil. När det tas i oral form kan det behandla högt blodtryck. Men det kan också få hår att växa.

Boka in din laserhårborttagning idag

Om du är trött på att ta itu med oönskad hårväxt, vidta åtgärder. Att få hårborttagning med laser kan hjälpa dig att permanent ta bort oönskat hår på nästan alla delar av kroppen.

Vårt team här på ambers laserklinik kan arbeta med dig för att skapa en behandlingsplan. Vi har erfarenheten och expertis för att leverera de resultat du drömmer om.

Boka in din laserhårborttagningsbehandling idag och börja njuta av en snygg hud med minimalt underhåll. Ring kansliet eller klicka på knappen ”begär tid” när du är här på hemsidan.