Endolyft

ambers.se

Endolyft

Lyft med Endolyft laser, som är en FDA-godkänd laserteknik för att utan kirurgi och ärr modellera mitten och den nedre delen av ansiktet, framhäva käklinjen, strama åt området kring haka och hals samt få bukt med påsar under ögonen.

Det är en metod som kan utföras oberoende av ålder och utan narkos och besvärlig kirurgi. Den befrämjar nybildningen av kollagen genom att öka temperaturen under huden i det behandlade området, den kan lösa upp av fettdepåer under huden, särskilt vid käken så att huden stramas åt och käklinjen och ansiktskonturen framhävs.

Användning av Endolyft
Endolyft-behandlingen passar för slapp hud i ansiktet, på hakan, på halsen, påsar under ögonen och andra områden där huden är hängig. Man får omedelbart märkbara resultat med Endolyft-behandlingen, som garanterar en snabb föryngring på kort tid. Behandlingen tar bara 45 minuter och utförs utan snitt och bedövning. Resultatet är långvarigt och bestående.

Hur fungerar Endolyft?

Med denna metod, som inte är kirurgisk, används en mikrofiberspets med tjockleken av ett hårstrå direkt i det slappa området under huden. Endolyft är en lasertillämpning som kombinerar hudföryngring med ansiktsmodellering och efterlämnar inga spår efter ingreppet tack vare fibrerna som styrs av vektoriella mikrotunnlar i motsatt riktning mot tyngdkraften.
Med FDA-godkända Endolyft får du ett synligt resultat på bara några minuter. Tillämpningen, som inte innebär några snitt och ingen bedövning och som utförs med hjälp av enbart luftkylning är betydligt enklare och skonsammare än traditionella kirurgiska metoder.

Vid Endolyft går man in under huden med en mikrofiberspets som bara är av ett hårstrås tjocklek (400 eller 600 mikron). Tack vare att den är så tunn lämnar den så gott som noll spår efter ingreppet. Metoden använder sig av laser och överför energi vid 1470 nm våglängd. Den används i motsatt riktning mot tyngdkraften. Behandlingen görs på några minuter och resultatet blir påtagligt.
Områden som metoden passar för
Lyft i mellersta delen av ansiktet, uppmjukning och återställande av käklinjen, korrigering av påsar under ögonen, sänkning av de undre ögonlocken, ögonbrynslyft, åtstramning av halslinjen, åtstramning av huden, insjunkna nasolabiala linjer (linjer som sträcker sig från näsan till läppkanten) och marionettlinjer (från kanten av munnen) Den används för rynkor kring hakan, uppnå mer symmetri och får bort överskott bestående av fyllning, bryter sönder fettdepåer i knäet, åtstramning av överflödig hud runt knäskålarna samt för cellulitbehandling.

Vem kan ha nytta av en behandling med Endolyft?

Lyft med den här metoden ger påtagligt resultat, särskilt hos personer med förlorad elasticitet i huden eller eller överflödig fettvävnad. Velas kan användas av alla oavsett ålder och hudtyp, helt utifrån vad de behöver.

Vem kan inte genomgå behandling med Endolyft?

Metoden är säker att använda för alla åldrar, utom för de som är gravida eller ammar. Vissa aktiva autoimmuna sjukdomar och pågående infektioner i det område som ska behandlas kan också utgöra ett hinder.

Hur fungerar Endolyft?

Hängande hud, rynkor och veck uppstår i ansiktet till följd av minskade hormoner i takt med stigande ålder, minskad kollagenvävnad, förlust av elasticitet och fukt, viktökning och viktminskning, yttre faktorer och tyngdkraft. Kvinnor som bryr sig om sitt yttre kan använda sig av detta för att få snabbare resultat och mindre smärta under ett enda behandlingstillfälle utan att det inverkar på deras sociala liv.
Metoden används på både män och kvinnor. Endolifing Laser Network är en erkänd laserteknik och den har använts i världen och Europa i cirka 10 år, den är vanligast i USA och Italien.

Hur många behandlingsomgångar behöver man genomgå?

Det är fullt möjligt att få ett perfekt resultat med en enda behandling, men om det behövs kan man göra en andra behandling på de aktuella områdena efter ett halvår.

Är Endolyft en smärtsam behandling?

Behandlingen innebär minimalt med smärta. Tillämpningen går ut på att man blåser ut kalluft. Om patienten vill kan han eller hon få en lätt lokalbedövning.

Hur snabbt ser man resultatet av en Velas-behandling?

Efter behandlingen märks en omedelbar återhämtning i det område där behandlingen utförts. Kollagenproduktionen i huden och därmed åtstramningen fortgår i 3-4 månader efter behandlingen.

Efter Endolyft-behandlingen:
Man kan se en reaktion på huden i samband med lipolysen och när de fetter som orsakat hängande hud försvinner.
Man kan se en återhämtning av den slapphet i huden som uppstått på grund av fett.
Kollagenbildningen startar i det område som behandlats. På så sätt börjar huden förnya sig själv
Den aktiverar den metaboliska funktionen hos den extracellulära strukturen.
Lokalt överskott av fettvävnad minskas. Huden stramas åt.
Haklinjen och ansiktskonturen blir tydligare.

Fördelar med en Endolyftbehandling

Det krävs ingen bedövning, man använder sig enbart av luftkylning.

Den ger långvarig effekt.

Det räcker med en behandlingsomgång.

Den kräver inget snitt och ger inga ärr.

Inga blödningar eller blåmärken.

Det är ett smidigt förfaringssätt som görs i en klinisk miljö.

Det kräver ingen återhämtningstid.