Endolyft Behandlingar

Endolyft

Vad är Endolyft?

Endolyft är det senaste inslaget i vårt utbud av icke-kirurgiska, mycket effektiva kosmetiska behandlingar för både ansikte och kropp.
Den består av en minimalt invasiv interstitiell laserbehandling som utförs med en våglängd på 1470 nm och som innebär flera fördelar för huden, till exempel:
återuppbyggnad av både djupa och ytliga hudskikt;
Både omedelbar och medellång till långvarig åtstramning av vävnaden i det behandlade området, tack vare bildandet av nytt kollagen. Detta innebär att det behandlade området fortsätter att renodla och förbättra sin struktur även flera månader efter behandlingen;
indragning av bindväv;
Främjar kollagenproduktionen och, vid behov, minskar överflödigt fett.

Endolyft är en minimalt invasiv laserbaserad fettsugningsbehandling med hjälp av endo, en innovativ laser som är certifierad och godkänd av den amerikanska läkemedelsmyndigheten FDA, för att stimulera både djupa och ytliga hudskikt. Våglängden för didoelaser är särskilt utformad för kunna rikta in sig på två av människokroppens främsta mål: vatten och fett.
Det här förfarandet stramar upp och drar tillbaka bindvävshinnan, vilket sätter igång hudens produktion av nytt kollagen och de metaboliska funktionerna i hudcellerna. Men Endolyft innebär mer än bara detta. Den kan nämligen också användas för att minska överflödigt fett i både ansiktet och på kroppen då detta behövs.
Den selektiva värmen från lasern har förmågan att smälta envist fett som tränger ut från de mikroskopiska hålen i det behandlade området samtidigt som huden genast stramas åt. Därmed hudens slapphet och den ser direkt mer åtstramat och lyft ut.

Fördelar med Endolyft

Det behövs ingen bedövning

Säker

Tydliga och omedelbara resultat

Effekt på lång sikt

Inga ingrepp

Ingen eller ett minimum av återhämtningstid

Kan användas i kombination med andra estetiska behandlingar

Kan användas för:

Endolyft kan fungera bra på områden där huden håller på att bli eller har börjar bli slapp och där det finns envisa fettansamlingar, både i ansiktet och på kroppen. Dessa områden innefattar:

Ansikte:

Undre ögonlocket

Mellersta och nedre delen av ansiktet

Käklinjen

Under hakan

Hals, kropp:

Insidan av armen

Magen och området kring naveln

Lårens insida

Knä

Fotled

Man måste vara medveten om att kroppsbehandlingar som Endolyft inte är utformade för att avlägsna stora mängder fett. De är inte heller något alternativ till motion och en sund kosthållning.

Därför lämpar sig detta bäst för personer som inte är kraftigt överviktiga men som vill bli av med envist fett som de inte kan bli av med genom enbart motion och en bra kosthållning.
Resultat och eftervård

Resultaten syns både omedelbart och på lång sikt. Området fortsätter förbättras i flera månader efter laserbehandlingen med Endolyft då ytterligare kollagen byggs upp i de djupliggande hudlagren med tiden. Vanligtvis kan man bäst uppskatta resultaten efter 6 månader.

Vanligtvis räcker det med en enda behandling för att se resultat. Om inte resultaten är tillräckliga kan man upprepa behandlingen en gång till inom de närmaste 12 månaderna.

I likhet med alla andra förfarande inom estetisk medicin beror resultatet och varaktigheten på patientens övriga medicinska tillstånd: ålder, ålder, hälsotillstånd, kön osv. kan alla inverkar på resultatet och hur lyckad en behandling blir. Om det behövs kan man upprepa Endolyft med laser utan att det ger några biverkningar.

Biverkningar och kontraindikationer

Endolyft orsakar ingen smärta eftersom man varken skär eller syr. Det kräver ingen eller minimal återhämtningstid och man slipper smärta som har att göra med kirurgiska ingrepp. Patienterna kan gå tillbaka till jobbet och sina vanliga sysslor inom några timmar.

Det finns inga kända kontraindikationer för Endolyft. För säkerhets skull rekommenderar vi dock att du avstår Endolyft-laser om du är gravid.