Akne Behandling

ambers

5 TYPER AV ANSIKTSBEHANDLINGAR VID AKNE

Power Peel

När det gäller ansiktsbehandlingar mot akne är Power Peels vår främsta behandling. Denna exfolierande behandling är perfekt för aknebenägen och fet hud och efterlämnar ett fräscht och fint utseende utan att du behöver återhämta dig efteråt. Våra Power Peels kan utgöras av betasalicylsyra, mjölksyra eller glykolsyra och fungerar genom att det skalar av det översta lagret av dermis och främjar cellförnyelse.

Resultatet är minskade fina linjer, färre porer, jämnare hudton och det kan till och med förhindra att porerna täpps till! Power Peels kan också minska uppkomst av akneärr och koppärr, samt även minska skador av akne.

Laser Q switch Facial

Är du redo att ta din ansiktsbehandling mot akne till nästa nivå? Då är vår Laser  Facial precis vad du behöver. Denna ansiktsbehandling är både en förebyggande och korrigerande behandling och triggar igång produktionen av kollagen för att minska akne, rodnad, akneärr och finnar och även rynkor och fina linjer. Denna 1064 NdYag-laser bekämpar akne också genom att avlägsna bakterier i huden som ger upphov till akne. Den riktar sig mot pågående akne och förebygger även framtida hudutslag.

De som specifikt inriktar sig på att behandla akne bör märka av färre akneförändringar på huden efter en behandlingsserie med Laser . För de flesta innebär en komplett serie 6-10 behandlingar, men tänk på att effekterna är kumulativa, så resultaten blir bättre för varje gång. Men du kommer ändå att märka förbättringar direkt efter den första behandlingen; de flesta har märkbart minskade akneärr och minskad porstorlek.

När du genomgår hela serien ska du komma ihåg att hudens elasticitet och kollagen förbättras med tiden, så oavsett ålder hjälper Laser Genesis Facials också till att bibehålla ett ungdomligt utseende!

Laser Q switch

Vi kan inte få nog av laser när det gäller ansiktsbehandlingar mot akne! Laser + är en dubbel dos av vår klassiska Laser  Facial, med hjälp av en avancerad laserteknik som kickstartar kollagenproduktionen med 12 000 pulser. Den minskar rodnad och ökar kollagenet för en helhetsverkan som inte gör huden fylligare och föryngrad utan ser också till att akneskador minskar samtidigt som den dämpar synliga akneärr och hudskador. Därtill hjälper den också mot inflammation om du har pågående akne vid behandlingstillfället.

Oxygenesis reveal

Om du vill ha en extremt grundlig medi-spa-behandling som kombinerar några av våra erbjudanden och samtidigt är specifikt inriktad mot pågående akne rekommenderar vi OxygenesisReveal. Den här intensiva behandlingen återfuktar huden och avlägsnar upp till 21 dagars hudceller – nästan en hel månad, som trollas bort med hjälp av laser och syre!

Behandlingen fokuserar på omedelbar återfuktning och exfoliering och utgörs av tre delar: dermaplanering, en exfolieringsprocedur som får laserbehandlingar att tränga in bättre i huden, Laser Facial, som vi har beskrivit här ovanför, och OxyTrioOxygen Facial, som drar nytta av syrets stimulerande effekt för att återfukta uttorkad hud och samtidigt minimera fina linjer, rynkor och ärr.

Mikrodermabrasion

Sist men inte minst måste vi också nämna mikrodermabrasion, med en viktig invändning: denna behandling rekommenderas inte för pågående akne på huden. Mikrodermabrasion är en populär behandling för att avhjälpa ärrbildning som orsakats av akne. Om du letar efter ansiktsbehandlingar för akne som specifikt inriktar sig mot är detta rätt alternativ för dig!