Alexandrite hår

Hårborttagning

VAD BÖR JAG FÖRVÄNTA MIG EFTER HÅRBORTTAGNING MED LASERBEHANDLING?

Ambers laserklinik är stolta över att anses vara en av de bästa leverantörerna av hårborttagningsbehandlingar i Göteborg. Vi brinner inte bara för det vi gör, utan vi bryr oss djupt om varje kund vi servar. Oavsett om du kommer till oss för att behandla ett enskilt område, laser för hela benen eller hårborttagning på hela kroppen, finns det några riktlinjer för hårborttagning efter laser som vi ber dig följa. Låt oss börja:

Kan kännas som en mindre solbränna

Efter att du har fått hårborttagning med laserbehandling kommer huden på och runt det behandlade området sannolikt att vara röd och svullen. Det kommer förmodligen också kännas lite som en solbränna. Rodnaden och svullnaden bör avta inom ett dygn eller så.

Avstå från att använda varmvatten eller bastu

Du bör inte utsätta det behandlade området för varmt vatten, inklusive duschar, spa eller bad, under minst 12 timmar efter din hårborttagningslaserbehandling. Du bör undvika att använda bastu också. När rodnaden har lagt sig kan du gå tillbaka till din normala rutin.

Om du söker permanent hårborttagning, har Ambers laserklinik dig täckt! Vi erbjuder den bästa hårborttagningsbehandlingen i Göteborg  och våra omtänksamma och erfarna tekniker är redo att hjälpa dig.Ring dina vänner på Ambers laserklinik idag.

Undvik irriterande ämnen

Du bör undvika allt som kan irritera din hud i minst en hel vecka efter att du har genomgått hårborttagningslaserbehandling. Detta inkluderar att hålla sig borta från syror, retinoider och allt annat som kan orsaka hudirritation.

Om du vill ha den bästa hårborttagningsbehandlingen i Mölndal behöver du inte leta längre.

När det kommer till permanent hårborttagning är Ambers laserklinik den man ska ringa. Vi använder den FDA-godkända medicinska lasern Alexandrite för att utföra helbenslaser, hårborttagning från hela kroppen och även för att behandla specifika kroppsområden.

Ring oss för att boka ett möte idag!

kan  Amber Laser Clinic hjälpa dig att lindra eventuella problem. Kontakta oss för att börja idag !

Gillar du det här inlägget? Följ vår blogg för fler artiklar om hudbehandlingar .