Sessioner ta bort tatuerings

Ta bort tatueringar

Ta bort tatueringar

Detta är vår vanligaste fråga och den svåraste att svara på utan att se tatueringen, det är därför vi erbjuder en gratis konsultation för att ge dig all information du behöver för att fatta ditt beslut.

Låt oss först säga en sak väldigt tydligt. Ingen, oavsett examen eller expertis, kan säga exakt hur många sessioner det kommer att ta för att ta bort din tatuering. Eftersom allas immunförsvar är olika och allas hud är olika, är allt vi kan göra att ge en utbildad uppskattning. Alla som berättar det exakta antalet behandlingar för att ta bort din tatuering försöker sälja dig något baserat på falska löften.

Den genomsnittliga tiden för att ta bort en professionellt applicerad tatuering varierar från 9 månader till 18 månader. Vissa tatueringar tar längre tid, vissa lossnar snabbare. Det är en av anledningarna till att vi har Ångra din tatuering-garanti. Oavsett hur lång tid det tar så får du det du kom hit för; fullständig borttagning av din tatuering för ett bekräftat pris.

Några av de faktorer som avgör hur lång tid det tar att ta bort din tatuering inkluderar:

1) Densitet av bläck – Ju tätare bläcket är, desto fler lager av bläck finns i tatueringen och desto längre tid tar det att ta bort tatueringen. Som vi visade i ett tidigare blogginlägg tar vi bort bläcket lager för lager; ju fler lager, desto fler behandlingar. Detta korrelerar inte alltid direkt med mörker. Bara för att en färg är mörkare betyder det inte att densiteten är betydligt större. Det som spelar roll är hur mycket bläck som finns i huden.

För dig med täcktatueringar har du två lager bläck, vilket kommer att ta längre tid att ta bort. Amatörtatueringar kommer nästan alltid ut snabbare än professionella tatueringar eftersom tätheten av bläck vanligtvis är mycket mindre. Vi tog bort en 40-årig amatörtatuering i en behandling (även om detta verkligen inte är normen).

2) Placering på kroppen – Ju närmare hjärtat, desto snabbare kan tatueringen tas bort. Detta beror på att ju närmare hjärtat tatueringen är, desto högre blir ditt blodtryck och desto fler immunceller passerar tatueringen. Eftersom det är dessa immunceller som tar bort bläcket, ju fler som passerar, desto snabbare tas tatueringen bort. Det betyder inte att vi inte kan ta bort tatueringar från händer eller fötter, de tar bara lite längre tid än om de sitter på bröstet eller ryggen.

3) Hudton – Laserteknikens nuvarande tillstånd har vissa begränsningar. Lasern bryr sig inte om den tar bort tatueringspigmentet eller pigmentet i din hud. Så om du har mörkare hy måste vi vara försiktiga med att vi inte tar bort ditt naturliga hudpigment eller ”hypopigmenterar” din hud. Hur säkerställer vi detta?

Genom att alltid använda rätt, säkra laserinställningar som ger dig en effektiv behandling utan att använda för mycket kraft och ändra din hudton. Eftersom vi behöver moderera laserkrafterna på mörkare hud, kan det ta längre tid att ta bort tatueringar från mörkare hud. Generellt gäller att ju ljusare hudton du har, desto snabbare kan vi ta bort tatueringen.

4) Rökning – En av de största studierna som publicerats om faktorer som påverkar tatueringsborttagning (American Medical Association’s Archives of Dermatology) fann att rökning kan minska med 70 % chansen att framgångsrikt ta bort en tatuering efter 10 behandlingstillfällen. Återigen, kan vi få tatueringar av rökare? Visst kan vi det, det tar bara längre tid eftersom rökarnas immunförsvar hela tiden tar bort främmande ämnen från lungorna och deras sårläkning är inte lika robust som en icke-rökare. Om du letade efter en annan anledning att sluta så har du det nu!

kan  Amber Laser Clinic hjälpa dig att lindra eventuella problem. Kontakta oss för att börja idag !

Gillar du det här inlägget? Följ vår blogg för fler artiklar om hudbehandlingar .