Plasmapennan i Göteborg

ambers.se

Vad är plasmapennan?

Världens mest avancerade metod för icke-invasiv hudföryngring, Plasmapennan har äntligen gjort sin väg över Atlanten och tagit USA: s estetikindustri med storm!

Plasmapennan, som är populär i hela Europa och delar av Asien, har äntligen uppnått FDA-godkännande i USA och har visat sig vara effektiv när det gäller att behandla några av de mest måttliga till svåra hudförhållandena runt omkring.

Från rynkor, och tråkig, slapp hud, till fläckar, missfärgningar och mycket mer – Plasmapennan kan behandla huden på många olika sätt och erbjuder resultat som bara rivaliseras med mycket mer invasiva, kirurgiska hudvårdsprocedurer.

Plasma Pen använder en speciellt designad penna-liknande enhet för att ge mångsidig hudrestaurering för både ansiktet och kroppen!

Plasmapennan kan inte bara reparera skadad hud, utan den tonar, stramar och strukturerar huden, medan den jämnar ut rynkor, fina linjer och fläckar av alla slag.

Hur fungerar det?

Plasma Pen-enheten fungerar med det fjärde steget av materie, plasma och sublimeringsprocessen för att skapa en elektrisk laddning – genom vilken huden föryngras.

Denna elektriska laddning utför en metod som kallas fibroblastterapi och arbetar på de inrebindvävscellerna som kallas fibroblaster.

Dessa celler är ansvariga för att generera bindväv och låta huden återhämta sig från skada eller trauma Under denna process kommer plasman i kontakt med hudens yta och applicerar en direkt värme, som sedan överförs till de inre papillärskikten i huden, som innehåller fibroblastcellerna.

Den värmeenergi som släpps ut från plasmapennan stimulerar dessa fibroblastceller, skapar sammandragningar i huden, tvingar huden att bli hårdare och genererar helt nya hudceller.

I huvudsak, genom att stimulera dessa fibroblastceller, kan plasmapennan följa och påskynda processen för cellförnyelse.

De elektriska impulserna skapar också kontrollerat trauma längs hudens yta, och när fibroblastcellerna stimuleras börjar de en process för att återställa skadan till hudcellerna genom att dra fördel av hudens förmåga att läka sig själv och katalysera denna process genom att stimulera fibroblaster.

Under processen genom vilken dessa celler återställs är de nybildade hudcellerna stramare, mer tonade med ett föryngrat, ungdomligt utseende och känsla. Dessutom kan denna process med cellförnyelse stimulera produktionen av viktiga hudvårdsproteiner känd som kollagen och elastin – två proteiner som långsamt börjar försvinna med åldern.

Genom att återställa koncentrationen av kollagen och elastin, kan vi hjälpa huden att växa mjukare, mjukare och ledigare, samtidigt som vi återställer den elasticitet som ofta försvinner med åldern.

När behandlingen är klar, bildas skabb i allmänhet längs hudens yta, längs behandlingsområdet. Precis som med någon annan läkande hud försvinner dessa skorpar naturligt inom en vecka eller så, vilket avslöjar den nyföryngrande, ungdomliga huden under.

Vad kan jag behandla med plasmapenn behandlingen?

En av de största fördelarna med plasmapennan är att den är extremt mångsidig och fungerar överallt i ansiktet och på kroppen.

De vanligaste användningsområdena är: ·

Ansikte övre och nedre ögonlock ,Läppar och  avlägsnande av ärr , vårtor, fräknar och fläckar ·

Kropp & åtdragning  Armlyft , Inre och yttre lår  Bröst , Knän och underben , underarmar  Och mer! Fördelarna med plasma-penna de största fördelarna med plasmapennan är: · Icke-invasiv – Ingen kirurgi, injektioner eller skärning i huden.

Minimal driftstopp – Patienter kan behöva 3-7 dagar för att huden ska läka, men de flesta kan återvända till jobbet eller dagliga aktiviteter omedelbart efter. · Betydligt billigare än kirurgiska ingrepp. · Behandlingarna är snabba och enkla .

Kan slutföras på under 30 minuter.

Relativt smärtfritt Plasmapennan är extremt effektiv, med fantastiska resultat måste du verkligen se för att tro!

Dessutom är proceduren helt icke-invasiv och kräver lite till ingen driftstopp – patienter kan förvänta sig oöverträffade resultat inom en till två veckor! Ta reda på om PLASMA PEN är rätt för dig, schemalägga ett samråd med oss ​​idag.