Microneedling i Göteborg

Microneedling

 

Ambers laserkliniks microneedling-behandling

Även kallad Kollagen Induktionsterapi (CIT) är det senaste icke-kirurgiska genombrottet vad gäller hudbehandling av akneärr, rynkor och fina linjer. Den använder sig av tunna, mikroskopiska nålar för att aktivera produktionen av kollagen och elastin, de två sammansättningar som främst ger upphov till vacker, ungdomlig hy. De som genomgår microneedling kan glädja sig åt den fyllighet och volym de får utan kirurgiska ingrepp, bedövning och väntetid, då detta är en av de främsta innovationerna som finns idag för att föryngra huden.

 

Under ditt första besök på vår trivsamma Ambers laserklinik undersöker vi din hud för att se så vi säkert vet att microneedling är det bästa alternativet för dig. Vid behov kan vi rekommendera att microneedling kombineras med hudfiller för en mer omfattande antirynk-kur.

Ambers laserklinik kommer därefter lägga upp en behandlingsplan, och förklara varje steg i processen så att du kan känna dig lugn. Även om vissa kunder i Göteborg ännu inte ha hört talas om microneedling så är det en säker, bevisad metod med tusentals lyckade resultat.

Microneedling (mikronålning) med MicroPen

En resultatinriktad behandling som är hudföryngrande, minskar fina linjer och akneärr, samt förbättrar hudens textur och färg.

Vid behandlingen används nålar som penetrerar huden och skapar en kontrollerad hudskada. Skadan utlöser en sårläkningseffekt vilket resulterar i att huden producerar nytt kollagen och elastin som skapar nya hudceller och ny frisk hud kommer upp till ytan. Under behandlingen slussas dessutom aktiva ämnen ner i huden som normaliserar hudbarriären och återfuktar även den mest känsliga huden.

 

FÖRDELAR MED MICRONEEDLING

 

JUSTERBARA NÅLAR FÖR BEHANDLING AV OLIKA VÄVNAD OCH TJOCKLEK

KAN ANVÄNDAS PÅ ALLA DELAR AV KROPPEN, BLAND ANNAT ANSIKTE, HALS, HÄNDER.

ÖKAR HUDENS FÖRMÅGA ATT ABSORBERA ANTIRYNK—SERUM OCH LÄMPLIGA KRÄMER

MINSKAR FINA LINJER GENOM ATT GE EN FASTARE OCH MER SKIMRANDE HUD

BLEKER SOLSKADOR OCH HYPERPIGMENTERING

ANVÄNDBAR VID BEHANDLING AV BRISTNINGAR

KAN ANVÄNDAS TILLSAMMANS MED HUDFILLER OCH KIRURGISKA INGREPP

ÄR SMÄRTFRITT OCH INNEBÄR INTE NÅGON UTDRAGEN VÄNTETID

EN BEHANDLING OM ÅRET KAN RÄCKA FÖR ATT FÅ ETT FANTASTISKT RESULTAT

BEHANLDINGEN TAR BARA 30 MINUTER