Huduppstramning

ambers.se

Laserbehandling (Huduppstramning)

När vår hud åldras tappar den naturligt sin fasthet och elasticitet. För att återställa den ungdomliga looken finns det alla typer av krämer och lotioner som är utformade för att strama upp och jämna ut vår hud. Även om dessa lösningar är enkla, penetrerar de bara det yttersta hudlagret, och även om de kan hjälpa, ger de i slutändan inte den effekt de flesta av oss letar efter. Du kan välja ett mer invasivt alternativ, som injektioner, men om du vill behålla din naturliga skönhet kan injektioner förändra ansiktets naturliga struktur.

Jag handlar inte om det. Vi har alla naturlig skönhet i vår hud, oavsett ålder, kön, etnicitet eller något annat. Det är bara att ta fram det, därför erbjuder jag huduppstramningsbehandlingar med laser . Den penetrerar ett djupare lager av dermis för att aktivera din huds naturliga förmåga att regenerera, vilket skapar en hälsosam lyster samtidigt som den minskar fina linjer och rynkor. Tyvärr finns det mycket desinformation om huduppstramning och laserbehandlingar i allmänhet. Idag ska jag sätta protokollet och svara på några av de vanligaste frågorna och farhågorna mina kunder har.

1. Vad är Laser Skin Tightening?

Först och främst vill jag betona hur viktigt jag tycker att det är för klienter att förstå behandlingar innan de får dem. Även om mina behandlingar är icke-invasiva och helt säkra, bör du fortfarande vara helt medveten om vad som händer med din hud.

Laserbehandlingar i allmänhet har några saker gemensamt. Själva lasern är en riktad energi riktad mot ett av tre lager i huden:

  • Pigment, som är det grundaste lagret och det primära målet för hårborttagning med laser
  • Hemoglobin, AKA blod, är inriktat på att ta bort spindelvener
  • Vatten, det djupaste av de tre, är där hudstramning kommer in i bilden

För uppstramning av ansiktshud värmer lasern försiktigt upp vattnet djupt i din dermis för att skapa små termiska skador. När huden läker av sig själv skapar den naturligt mer kollagen, vilket stramar upp och fräschar upp din hud. I huvudsak är denna behandling en kollagenbyggande ansiktsbehandling.

2. Vilka är fördelarna med huduppstramning?

Den största fördelen är naturligtvis att strama upp huden i ansiktet och halsen, men mer än så bevarar resultaten din naturliga skönhet, till skillnad från effekterna av andra invasiva metoder som injektioner. Denna behandling är en FDA-godkänd metod för att på ett säkert sätt jämna ut fina linjer och rynkor, föryngra hudens spänst och strama upp slapp hud. Till skillnad från ansiktslyft eller injektioner finns det ingen stilleståndstid. Det är det bästa alternativet på marknaden för att få tillbaka den ungdomliga huden.

3. Gör laserbehandlingar ont?

Låt dig inte luras av omnämnandet av lasrar och termiska skador. Huduppstramning är faktiskt mindre smärtsamt än hårborttagning med laser. I värsta fall kommer det att kännas något ömt, som en mild solbränna.

4. Finns det biverkningar?

Laser huduppstramning är något vi kallar en lunchbehandling, vilket innebär att du kan få det gjort på en 30-minuters lunchrast utan stillestånd. Det kan bli lite rodnad efteråt och det kan kännas lite ömt, men det är det. Faktum är att den enda märkbara eftereffekten är den lyster som din hud kommer att få, plus åtstramade och förfinade porer.

5. Hur länge håller laser huduppstramning?

Denna behandling är kumulativ, vilket innebär att den bygger upp mer kollagen varje gång du genomgår en behandling. De flesta kommer att behöva 6 behandlingar med cirka 6 veckors mellanrum, eftersom det tar några veckor för kroppen att helt producera kollagen. När kollagenet har bildats helt kan du komma in efter behov för att fräscha upp huden, men själva kollagenet bleknar inte.

Att komma in flera gånger under flera veckor kanske inte verkar idealiskt, men det är nödvändigt att naturligt bygga upp hudens elasticitet. Jag kan inte nog betona hur viktigt det är att följa din kropps naturliga förmåga att läka och låta den ta den tid den behöver.

6. Är Laser Skin Tightening säkert för mörk hud?

Tyvärr fungerar denna typ av laserbehandling bäst på ljusare hudtoner, och rekommenderas vanligtvis inte för mörkare än en medelton. Laseruppstramning kan potentiellt orsaka skador på mörkare hudtoner, så om du är osäker eller har frågor om hur effektiv behandlingen kommer att vara för din hud, vänligen boka en konsultation med mig så hjälper jag dig att bestämma det bästa alternativet för din hud. behov.

7. Kan jag få flera behandlingar samtidigt?

Även om jag inte skulle rekommendera laserhårborttagning samtidigt som ansiktshuduppstramning, kan du få laserbehandlingar efter en mild hudpeeling eller ansiktsbehandling för att helt återuppliva din hud. Det beror alltid på vad din hud behöver, och det är alltid mitt första mål med mina kunder att avgöra just det.

kan  Amber Laser Clinic hjälpa dig att lindra eventuella problem. Kontakta oss för att börja idag !

Gillar du det här inlägget? Följ vår blogg för fler artiklar om hudbehandlingar .