Effektiv Hårborttagning

hårborttagning med alex

Säker och Effektiv Hårborttagning

Detta är en av de första sakerna som kunder brukar oroa sig för efter behandlingen, men det är helt normalt och en del av processen.

Tekniken som vår Laser Hårborttagning-maskin, Alexandrite-lasern  använder sig av fungerar genom att attraheras till pigmentet i håret och följer detta pigment mot roten för att skada den med hög temperatur. Hårroten bränns vid behandlingen men tas inte bort direkt. Efter några dagar kommer håret att följa den naturliga rörelsen ut ur huden, och sedan, ungefär två veckor efter behandlingen, kommer du att kunna se håret börja falla av sig självt.

De hårsäckar som aktivt växte (anagenfasen av hårväxt) under din behandling kommer att ha svårt att återbildas. Vissa av dem kommer att skapa mycket svagare och tunnare hår, medan andra inte kommer att kunna återbilda hår alls. Detta blir tydligt efter att avstötningsprocessen är över och den nya hårcykeln börjar växa ut.

Vi vet på grund av hur hårcykler fungerar att ungefär 20% av dem kommer att växa aktivt den dag du behandlas. Vi fortsätter att behandla varje hårcykel för att kunna minska dem alla. Vi garanterar upp till 95% minskning av hårväxt för mörkt hår, och efter några år när du har nått dina önskade resultat kan det hända att du behöver några sessioner som underhåll för de vilande hårsäckarna som kan vakna upp och börja växa igen, men detta blir mycket minimalt.

Vi använder två olika typer av våglängder i våra maskiner: Alexandrite, som används för personer med ljus hudton, och Diode laser, som används för medium till djupa hudtoner. Alexandrite är bra på att identifiera även den minsta pigmenteringen och kan användas endast på ljus hudton för att undvika irritation eller skador på hudens pigment.

Diode laser är effektiv och säker för medium till djupa hudtoner eftersom den inte reagerar på hudens pigment utan tränger igenom det för att endast se pigmentet i hårroten. På grund av detta kan det ibland hända att när en person behandlas med Diode laser och de har lite längre hår så ser de inte att det korta håret bränns under behandlingen.

Detta betyder inte att behandlingen inte är effektiv; det betyder att den är effektiv där det behövs, nämligen i roten och inte i längden av håret. Ungefär två veckor efter behandlingen kommer du också att uppleva avstötningsprocessen för de hårsäckar som var aktiva.

Efter en vecka efter behandlingen rekommenderar vi att du exfolierar det behandlade området lätt två gånger i veckan. Det hjälper till med avstötningsprocessen, håller huden mjuk och minskar risken för inåtväxande hår.

Detta är varför vi säger att tålamod är nyckeln för Laser Hair Removal. När du får dina behandlingar hos oss på Ambers Laserklinik kan du lita på vår erfarenhet och kunskap. Vi vill ge dig de bästa resultaten så snart som möjligt. Vi väljer rätt temperatur och energi för varje behandling med dina behov i åtanke

Efter din behandling kan det vara normalt att känna viss oro. Men var lugn, det är en naturlig del av processen. Vår teknik är utformad för att vara skonsam mot din hud samtidigt som den effektivt tar itu med oönskad hårväxt.

Alexandrite-lasern riktar in sig på pigmentet i ditt hår och följer det ända till roten, där den applicerar en kontrollerad hög temperatur som skadar hårsäcken. Resultatet är att håret börjar lossna och falla bort på egen hand några dagar efter behandlingen. Detta är en indikation på att behandlingen fungerar som den ska.

De hårstrån som var i aktiv tillväxtfas (anagenfas) under din behandling kommer att ha svårt att återväxa. Många av dem kommer att bli betydligt tunnare och svagare om de överhuvudtaget växer tillbaka. Det är också möjligt att vissa hårsäckar inte längre kommer att kunna producera hår alls. Du kommer att märka dessa förändringar när de nya håren börjar växa ut och den fulla effekten av behandlingen blir synlig.

Vi förstår vikten av att anpassa behandlingen efter din unika hudton och behov. Därför använder vi Alexandrite-lasern, som är perfekt lämpad för personer med ljus hudton. Detta säkerställer att behandlingen är skonsam mot din hud samtidigt som den är effektiv mot hårväxten.

Vår expertis och erfarenhet inom området gör att du kan lita på att vi kommer att guida dig genom varje steg av processen. Efter att du har uppnått önskade resultat kan det krävas några underhållsbehandlingar för att hantera eventuell ny tillväxt, men dessa kommer att vara minimala och sällsynta.

För att optimera resultaten efter din behandling rekommenderar vi att du följer våra råd för eftervård. En lätt exfoliering av det behandlade området två gånger i veckan främjar avstötningsprocessen och håller din hud mjuk och frisk.

Ambers Laserklinik är ditt välbefinnande och dina resultat vårt främsta mål. Vi ser fram emot att hjälpa dig på din resa mot silkeslen och hårfri hud.

Vår Alexandrite-laser är noggrant utvald för att passa ljusare hudtoner och ger dig den mest avancerade och skonsamma tekniken för hårborttagning. Laserns precision säkerställer att pigmentet i ditt hår absorberar ljuset och omvandlas till värme, vilket skadar hårsäcken och förhindrar framtida tillväxt. Vi strävar efter att uppnå upp till 95% hårborttagning för mörka hår, och resultaten kommer att imponera på dig.

Efter din behandling är det normalt att du märker viss avstötning av ditt hår. Detta är en del av processen och ett tydligt tecken på att behandlingen fungerar. Efter några veckor kommer du att märka att ditt hår faller av på egen hand och de områden som behandlats blir alltmer lena och hårfria.

Vi vill att du ska känna dig helt informerad om processen, och vi är här för att svara på alla dina frågor. Vi tror på att skapa en öppen och ärlig dialog med våra kunder för att säkerställa att du känner dig trygg och nöjd med varje behandling.

Efter din behandling rekommenderar vi att du fortsätter vårda din hud genom att följa våra råd. Lätt exfoliering av det behandlade området två gånger i veckan hjälper till att stödja avstötningsprocessen och håller huden mjuk och smidig. Detta minimerar risken för inåtväxande hår och ger dig bästa möjliga resultat.

På Ambers Laserklinik är vi stolta över vår expertis och engagemang för att ge dig högkvalitativa resultat. Vi ser fram emot att vara en del av din resa mot en hårfri framtid. Välkommen till Ambers Laserklinik – din partner för hårborttagning med Alexandrite-lasern från Irradia .

Vår laserklinik erbjuder en omfattande uppsättning avancerade laserbehandlingar

kan  Ambers Laser Clinic hjälpa dig att lindra eventuella problem. Kontakta oss för att börja idag !

Gillar du det här inlägget? Följ vår blogg för fler artiklar om hudbehandlingar .