Trådlyft på Ambers laserklinik

Många män och kvinnor upplever med stigande ålder att huden i ansiktet blir slappare. Kanske vill de ta itu med det här problemet utan något kirurgiskt ingrepp. Genom att använda sig av Silhouette Instalift kan patienter i Göteborg få mer ungdomligt utseende och bli av med tunna linjer, rynkor och hängande hud.

Vad är Trådlyft?https://ambers.se

 

Ambers laserklinik beskriver Silhouette Instalift som en ett icke-kirurgiskt alternativ. Den här behandlingsmetoden använder sig av Instalift trådar med små dubbelriktade koner som lyfter huden och på ett naturligt vis stimulerar produktionen av kollagen. Detta gör att den mellersta delen av ansiktet stramas upp så det känns som tiden har dragits tillbaka. Man kan i stort sett säga att Trådlyft är en sorts upphängningstråd som som gör att man slipper kirurgiska ingrepp.

Vilka är fördelarna med ett Trådlyft på Ambers laserklinik i Göteborg?https://ambers.se

Det finns många fördelar för de patienter som väljer att bekämpa åldrande hud med hjälp av trådlyft. Dessa är bland annat:

Omedelbart resultat

Inget kirurgiskt ingrepp

Kort återställnings- och läketid.

Ökar volymen på det behandlade området

Långvarigt resultat

Naturligt utseende och resultat

Bekvämligheten med en prisvärd poliklinisk metod

Leave a comment

Sedan 1992

Göteborgs ledande klinik

Vi brinner för att leverera bästa resultat och service till våra kunder och är stolta över vårt uppdrag och starka varumärke.
Boka Gratis Konsultation
DELBETALNING MED KLARNA