Fettsugning i Göteborg

Fettsugning på Ambers Laserklinik

 

Fettsugning är ett snabb och effektivt medicinskt metod som tar bort envisa fettansamlingar från vissa delar av kroppen där dieter och träning inte har någon effekt. Kort sagt innebär fettsugning att man suger ut fettet ur kroppen genom små snitt i huden.

En kanyl med små hål förs fram och tillbaka flera gånger i det område där fettet finns, och med hjälp av vakuum sugs detta fett ut och området blir mindre. För dig med envisa fettansamlingar kan vi på Ambers laserkliniks .

fettsugningsmottagning i Göteborg hjälpa dig att få bort det fettet – snabbt och effektivt.

Detta är en ny term som innebär att du tar bort fettet som samlats runt kroppen. Midjan är 360 grader runt om, och för att göra midjan så smal som möjligt midjan möjligt måste fett fram framsidan (kärlekshandtagen) och baksidan tas bort.

Om du bara får fettsugning på magen blir magen plattare, men midjan inte såpass smal som den kan vara efter fettsugning runt hela kroppen.

Om du har vissa delar av kroppen där det inte hjälper med viktminskning och träning kan fettsugning vara den perfekta lösningen för dig. Fettsugning är en kirurgisk metod som använder en suganordning för att ta bort fettceller från vissa särskilda områden. Syftet är att ge kontur åt detta område och få fram ett elegant, naturligt utseende.

Det finns många fördelar med att göra en fettsugning:

 

Är ett alternativ till traditionell plastikkirurgi genom att ta bort fett från visa specifika områden som buken, låren, hakan eller förstorade bröst hos män (gynekomasti) utan att några stora snitt.

Balanserar upp en oproportionerlig kroppsform genom att till exempel minska utbuktningar på låren eller ett stort midjemått hos män.

Förbättrar efter ansiktskirurgi som exempelvis ansiktslyftning genom att ta bort fettdepåer under hakan.

Är ett komplement till dieter och träning genom att forma de envisa områdena som inte svarar på sådant.

Du kan förvänta dig att resultatet av fettsugningen kommer hålla i sig under all framtid. Det är dock upp till dig att det blir så. För att din avsmalnade, formade fettsugning ska hålla i sig är det viktigt att inte gå upp några extra kilon efter operationen.

Leave a comment

Sedan 1992

Göteborgs ledande klinik

Vi brinner för att leverera bästa resultat och service till våra kunder och är stolta över vårt uppdrag och starka varumärke.
Boka Gratis Konsultation
DELBETALNING MED KLARNA