Fettinjektioner i göteborg

Fettinjektioner i Göteborg

Vanliga frågor

Var tar man fettet som används för injektionerna?

Det fett som används för injektionen tas direkt från patienten. Det kan tas från buken, flanken eller låret, i stort sett var som helst på kroppen där det finns subkutant fett.

Kommer det hålla för alltid när injektionen gjorts?

Fettinjektioner som “verkar” i ansiktet har man inte forskat färdigt på, och det krävs ofta flera behandlingar för att få önskat resultat. När fettet väl ”verkat” kan resultatet bli hållbart för alltid.

Kan jag använda fett från kroppen för att injicera på skinkorna?

Fettinjektion på skinkorna är ett extremt populärt. Man kallar det vanligtvis för Brazilian Butt Lift, eller rumplyft. Om en patient har tillräckligt med fett i andra delar av kroppen när det kan tas kommer detta fett behandlas och injiceras i på skinkorna.

En positiv sidoeffekt av detta är att det blir som en fettsugning som formar andra delar av kroppen. Att få en annan kontur på vid korsryggen och flankerna och eventuellt även låren kan framhäva effekten på rumpan.

Vanligtvis tar man mellan 60-75% och ibland mer. Förfarandet kan upprepas för att uppnå önskat resultat om det finns tillräckligt många ställen att ta ifrån.

Vad händer om min vikt ändras efter att jag fått fettinjektionerna?

Om en patients vikt ändras efter fettinjektioner kommer det injicerade fettet anpassa sig efter detta. Så om en patient går upp i vikt kan det område där fettet injicerades bli större. Det motsatta händer om man går ner i vikt.

Leave a comment

Sedan 1992

Göteborgs ledande klinik

Vi brinner för att leverera bästa resultat och service till våra kunder och är stolta över vårt uppdrag och starka varumärke.
Boka Gratis Konsultation
DELBETALNING MED KLARNA