Botox & Filler

Injektionsbehandlingar

1.Botox

Vi på Ambers laserklinik är glada att kunna erbjuda injektionsbehandlingar som en del av dina skönhetsrutiner. Vi är specialiserade på Botox-injektioner och kan ge dig rådgivning redan idag.

Botox är ett renat och naturligt protein som används för att få de ansiktsmuskler som orsakar linjer och rynkor att slappna av.

Det är en tillfällig lösning och injektioner kommer behövas ungefär var femte månad för att hålla rynkorna borta.

Botox är det främsta varunamnet i branschen och våra certifierade kosmetologer kan på ett tryggt och säkert sätt injicera det i huden.

Det här behandlingsalternativet är idealiskt för de patienter som vill bli av med fina linjer och rynkor och få ett slätt ansikte.

2.Fillers

Under de senaste åren har alternativen för injektionsbehandlingar med fillers förfinats betydligt.De flesta fillers som som används idag är olika former av hyaluronsyra.Hyaluronsyra är ett ämne som förekommer naturligt hos alla däggdjur och framgångsrikt och säkert har kopierats på laboratorier.

Eftersom ren hyaluronsyra skulle brytas ned av kroppen inom cirka 24 timmar, har injicerbar hyaluronsyra modifierats för att göra den mer hållbar över tid, detta i en process kallad tvärbindning.

De olika hyaluronsyre-produkterna skiljer sig åt i molekylstorlek och även i antalet tvärbindningar.

Dessa olikheter åstadkommer förändringar i sådant som produktens ”tjocklek” och hur länge den kvarstår i kroppen.

Det genomsnittliga behandlingsresultatet håller cirka sex månader, men detta kan variera från person till person beroende på sådant som vald produkt och vilket område som behandlas.

De mest populära typerna av hyaluronsyra-injektioner är . De här produkterna tillverkas av olika företag som alla, givetvis, hävdar att deras är bäst.

Vid en personlig rådgivning kommer Ambers laserklinik råda dig vilket filler som är bäst för just det område du vill ha hjälp med.

Leave a comment

Sedan 1992

Göteborgs ledande klinik

Vi brinner för att leverera bästa resultat och service till våra kunder och är stolta över vårt uppdrag och starka varumärke.
Boka Gratis Konsultation
DELBETALNING MED KLARNA