Botox och Filler

Bli av med rynkorna med hjälp av Botox och Fillers. Välkomna in för en kostnadsfri konsultation hos Dr Elahe Lotfi  Specialist hudläkare i Ambers  Laserklinik.

Botox är ett muskelavslappnande medel som används för att reducera  och minska rynkor. Vanliga behandlingsområden är de horisontella linjerna i pannan och kråksparkar kring ögonen och ”argrynkan” resultatet syns inte förrän efter ett par dagar.

Vad är fillers och hur används det?
En fillerbehandling är en volymgivande injektionsbehandling som används för att släta ut rynkor, bygga upp förlorad volym, läppförstoring och även föryngra huden.

Komplikationerna med botox

De vanligaste biverkningarna av botox är svullnad eller blåmärken. Botox rekommenderas inte att göra på de som lider av muskelsjukdomar, använder antibiotika, eller äter andra typer av läkemedel som kan påverka nervsignalerna i musklerna , gravida, de som ammar eller har en infektion.

Trådlyft

Trådlyft med COG trådar utan botox för djupa linjer.
Trådlyft är en metod som på ett naturligt sätt stimulera din kropp för att producera kollagen och elastin som i sin tur resulterar i en uppstramning av huden. Man ser en del resultat omedelbart i form av lyft och utfyllande och resultatet blir ännu bättre under de kommande månaderna.
Resultatet av ett trådlyft håller 1-2 år.

Sedan 1992

Göteborgs ledande klinik

Vi brinner för att leverera bästa resultat och service till våra kunder och är stolta över vårt uppdrag och starka varumärke.
Boka Gratis Konsultation
DELBETALNING MED KLARNA